Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Bucureşti! O bombă din cel de-al Doilea Război Mondial a fost găsită în apropierea unui bloc de locuințe | Se intervine pentru dezamorsare

Alertă în Bucureşti! O bombă din cel de-al Doilea Război Mondial a fost găsită în apropierea unui bloc de locuințe | Se intervine pentru dezamorsare

Un proiectil din al Doilea Război Mondial a fost descoperit în timpul lucrărilor de reamenajare a spațiilor verzi în Sectorul 5 al Capitalei. Acţiunea este în dinamică!

Alertă în Bucureşti! O bombă din cel de-al Doilea Război Mondial a fost găsită în apropierea unui bloc de locuințe | Se intervine pentru dezamorsare
Sursa foto: Primăria Sectorului 5 via Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Feb 2024   •   15:36

Lucrătorii municipali au găsit muniția respectivă, joi, în grădina unui bloc din zona Dumbrava Nouă.

"În urma lucrărilor demarate de Primăria Sectorului 5, de reamenajare a spațiilor verzi din zona Dumbrava Nouă, angajații instituției au descoperit un proiectil din al Doilea Război Mondial, ce se afla în grădina unui bloc.

În urma descoperirii, au fost anunțate autoritățile locale şi cele cu competențe în domeniu", a comunicat Primăria Sectorului 5.

O imagine a proiectilului, cu urme de pământ și așezat vertical lângă un gard, a fost postată pe contul de Facebook de instituția citată.

❗️????????? ??? ?? ?????? ??̆???? ???????, ?????????? ?? ?? ?̧?????? ??????? ?? ?????̆??? ?????????? ? ⚠️ În urma...

Publicată de Primaria Sectorului 5 pe Joi, 15 februarie 2024

Primarul Cristian Popescu Piedone a dispus ca zona să fie balizată, iar la fața locului să se deplaseze echipaje de la Ordine Publică şi Circulație din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5.

"Au fost solicitate şi echipaje ale Poliției Naționale.

De asemenea, incidentul a fost anunțat şi prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Până la sosirea echipajelor cu competențe în astfel de situații, echipajele Poliției Locale Sector 5 asigură perimetrul, pentru evitarea unor potențiale incidente", a mai precizat Primăria Sectorului 5.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close