Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Botoșani a înjunghiat trei femei: fosta soție, fosta soacră și fosta cumnată. Una dintre victime a murit!

Un bărbat din Botoșani a înjunghiat trei femei: fosta soție, fosta soacră și fosta cumnată. Una dintre victime a murit!

Un criminal din Botoşani a fost prins cu ajutorul unei femei. Aceasta l-a văzut ieșind dintr-o casă după ce înjunghiase trei persoane. Una dintre victime a murit, iar celelalte două au fost transportate la spital.

Un bărbat din Botoșani a înjunghiat trei femei: fosta soție, fosta soacră și fosta cumnată. Una dintre victime a murit!
de Silvia Preda    |    14 Feb 2022   •   21:51

Potrivit IPJ Botoșani, o femeie din comuna Șendriceni a sunat la Poliție pentru a anunța că un bărbat, având asupra sa un cuțit, a părăsit locuința vecină, în fugă.

Polițiștii au stabilit că suspectul este un bărbat, de 45 de ani, din comuna Lozna, care s-a deplasat la locuința fostei sale soții, de 44 de ani, pe care ar fi înjunghiat-o. Cadrele medicale ajunse la fața locului au declarat decesul victimei.

În aceeași locuință se mai aflau mama femeii, în vârstă de 60 de ani și sora acesteia, în vârstă de 38 de ani, care au fost preluate de ambulanță, având și ele plăgi înjunghiate.

Un bărbat din Botoșani a înjunghiat trei femei. Fosta soţie a murit

Fugarul a fost găsit de polițiști, iar cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani. Anchetatorii au deschis un dosar penal de omor calificat și tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: Botoșani criminal Sendriceni
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close