Antena 3 CNN Actualitate Locale Surpriza vieţii pentru un botoşănean când a deschis portbagajul propriei maşini

Surpriza vieţii pentru un botoşănean când a deschis portbagajul propriei maşini

Un botoşănean a avut parte de surpriza vieţii, după ce a făcut o descoperire neaşteptată în portbagajul propriei maşini.

Surpriza vieţii pentru un botoşănean când a deschis portbagajul propriei maşini
de Cătălin Onofrei    |    08 Feb 2022   •   09:55

Omul a dorit să plece spre muncă, însă, când se îndrepta spre maşină, a observat că portbagajul autoturismului era deschis. Iniţial proprietarul a crezut că i-a fost spartă maşina, dar în momentul în care s-a apropiat a observat cu stupoare trupul unui bărbat întins în portbagaj, care dormea tun.

Întâmplarea a avut loc aproape de orele amiezii și nu se știe dacă tânărul a dormit câteva ore sau toată noaptea.Acesta era aşezat comod, cu mâinile în buzunar şi chiar sforăia destul de puternic.

Panicat, proprietarul maşinii a sunat la 112, cerând ajutorul poliţiştilor, pentru că nu ştia cum să scoată musafirul nepoftit din propria maşină. Un echipaj al Poliţiei Locale a ajuns la faţa locului, dându-i deşteptarea tânărului care era extrem de dezorientat şi nu ştia nici el ce căuta în portbagaj.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acesta a fost condus de cei doi poliţişti până la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, unde a primit cea mai scumpă "factură" pentru cele câteva ore de somn.

Tânărul de 31 de ani, din Botoşani, a fost sancţionat contravenţional cu 1000 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecţie în contextul epidemiologic actual.

În condiţiile în care la un hotel aflat la câţiva metri distanţă, un apartament de lux costă 453 de lei pe noapte, tânărul somnoros cu siguranţă a avut parte de cea mai scumpă cazare din oraş.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close