Antena 3 CNN Actualitate Locale Beat și fără permis, un bărbat a furat mașina Poliției locale, în Brașov | A făcut-o praf, după ce a intrat cu ea într-un gard

Beat și fără permis, un bărbat a furat mașina Poliției locale, în Brașov | A făcut-o praf, după ce a intrat cu ea într-un gard

Un bărbat beat și fără permis din comuna Apața, județul Brașov a furat o autospecială a Poliţiei locale din comună și a făcut accident cu ea intrând în gardul unei case. Poliția i-a deschis dosar penal.

Beat și fără permis, un bărbat a furat mașina Poliției locale, în Brașov | A făcut-o praf, după ce a intrat cu ea într-un gard
Sursa foto: Facebook / Observatorul Apaţa
de Ioana Mircea    |    24 Aug 2022   •   22:42

Un bărbat beat a furat duminică noatpe o autospecială a Poliţiei locale din comuna Apața, județul Brașov. A intrat cu ea în gardul unei case și a facut-o praf.

Bărbatul nu are permis de conducere și se pare că ar fi luat maşina de poliție, chiar din curtea primăriei, după ce a găsit-o cu cheile în contact.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”În noaptea trecută un cetățean turmentat mergând acasă de la un chef, văzând că în comună nu există nici o pază, s-a gândit să facă o patrulare cu o mașină pe străzile proaspăt asfaltate din comună. Dar problema era că nu avea mașină, așa că observând că poarta Primăriei este deschisă, a intrat în curtea Primăriei unde a găsit o mașină gata pregătită, cu cheile în contact, pentru o plimbare plăcută.

A deschis frumos poarta instituției, s-a urcat în mașină Poliției Locale, a pornit-o și a plecat la distracție. Din păcate pentru el, mașină Poliției Locale din Apața nu a vrut să asculte de comenzile lui și astfel s-a tamponat la coltul străzii Gării. Rezultatul: dauna totală a autoturismului, bun de fier vechi.”, a transmis pe Facebook observatorul Apaţa.

”În cauză, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei.”, a transmis Inspectoratul de Poliție Brașov, potrivit brasov.net.

×
Subiecte în articol: Poliţia Locală IPJ Braşov furt
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close