Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bucureștean a fost reclamat de zece ori de o vecină, revoltată pentru că el îngrijește grădina blocului

Un bucureștean a fost reclamat de zece ori de o vecină, revoltată pentru că el îngrijește grădina blocului

Un bărbat din București a fost reclamat în repetate rânduri la Poliția Locală, de o vecină nemulțumită pentru că el îngrijește spațiul verde din fața blocului.

Un bucureștean a fost reclamat de zece ori de o vecină, revoltată pentru că el îngrijește grădina blocului
Sursa foto: colaj capturi video
de Maria Zărnescu    |    31 Mai 2021   •   17:57

Bărbatul în cauză este președintele unei asociații de locatari din Sectorul 3 al Capitalei și susține că s-a săturat să fie vizitat de polițiștii de la Locală, aproape săptămânal, pentru că o veccină nemulțuită îi tot face reclamații.

Pe de-o parte, bărbatul susține că tot ceea ce a făcut a fost să planteze flori pe spațiul verde din fața scării, în timp ce femeie se declaraă deranjată de faptul că au fost montate camere de supraveghere, iar pe spațiul verde ar fi fost amplasată și o cutie cu cap de mort.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani locuiește în imobilul din Sectorul 3 dintotdeauna, iar în urmă cu 10 ani, potrivit Libertatea, el a devenit președintele asociației de locatari. Tot atunci, o vecină a început să îl reclame pentru că îngrijește grădină din fața blocului.

Bucureșteanul se declară sătule de plângerile pe care le-a primit, dar și de vizitele primite de la Locală, chiar dacă nu a fost niciodată amendat.

"După ce s-a terminat reabilitarea am așteptat să vină primăria să amenajeze spațiul, fiind domeniul public. Au trecut un an-doi, nu a venit nimeni, era aici pârloagă. Și atunci m-am apucat să plantez flori, pomi. Am lăcrămioare, hortensii, trandafiri mov, trandafiri urcători albi, roșii, lalele, zambile", spune bărbatul pentru sursa citată mai sus.

Bărbatul povestește că primăvara anului 2021 a fost cea mai bogată în reclamații. Locatarul se plânge că a fost terorizat de vecină, iar într-o singură săptămână ar fi primit 20 de reclamații pe numele său.

20 de reclamații, înregistrate într-o singură săptămână

"M-a terorizat. În două săptămâni cred că am 20 de reclamații. Am reclamații și la poliție, și la poliția locală și la guvern pentru această grădină despre care zice că e focar de infecție, a chemat protecția animalelor, disciplina în construcții", a explicat bărbatul, pentru sursa citată mai sus.

Pe de altă parte, femeia spune că nu are nimic împotriva florilor, dar nu dorește să mai existe mobilier de exterior, o bicicletă sau lada cu un cap de mort.

"Ce caută masa cu două scaune acolo și camere de luat vederi? Ne urmărește. Avem parcul vizavi, e tânăr, poate să se ducă. Bicicleta ați văzut-o pusă acolo? Acum e și o bicicletă. Capul de mort nu l-ați văzut? O cutie cu cap de mort. Am făcut poze", a declarat ea, pentru Libertatea.

×
Subiecte în articol: barbat reclamat plangere gradina blocului
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close