Antena 3 Actualitate Locale Bucureştenii, lăsaţi ore în şir fără curent electric, din cauza avariilor

Bucureştenii, lăsaţi ore în şir fără curent electric, din cauza avariilor

de S.T.    |    08 Oct 2015   •   12:41
Bucureştenii, lăsaţi ore în şir fără curent electric, din cauza avariilor
Sursa foto: Foto: Agerpres

Aproape un sfert din populaţia Bucureştiului a fost afectată anul trecut de penele majore de curent electric. Avariile i-au lăsat pe consumatori fără energie electrică chiar şi ore în şir, scrie b365.ro.

Potrivit "Raportului privind realizarea indicatorilor de performanţă pentru serviciile de transport, de sistem şi de distribuţie a energiei electrice şi starea tehnică a reţelelor electrice de transport şi de distribuţie", întocmit de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), anul trecut, în timpul avariilor majore în reţeaua de distribuţie a energiei electrice, aproape 373.800 de bucureşteni au rămas fără curent electric. În timp ce unii au avut parte de întreruperi de curent de scurtă durată, alţii s-au confruntat cu pene care au durat câteva ore. Astfel, din incidentele majore înregistrate în raportul ANRE, cele mai mari pene de curent din Bucureşti s-au produs pe 4 februarie 2014, când aproape 2.700 de consumatori au rămas fără curent pe o durată de 1043 minute (peste 17 ore) şi pe 23 februarie, când cei 34.353 de clienţi ai Enel racordaţi la staţia Obor nu au avut curent electric, eşalonat, până la 697 de minute (peste 11 ore).

Mai multe, pe b365.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close