Bucureștenii primesc o veste nesperată de la RATB

04 Aug 2015   •   17:47
Bucureștenii primesc o veste nesperată de la RATB

Regia Autonomă de Transport București (RATB) a achitat amenda de 150.000 de lei pe care a primit-o de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului pentru problemele de igienă necorespunzătoare, iar până la finele acestei luni va finaliza igienizarea tuturor mijloacelor de transport în comun, a declarat pentru AGERPRES directorul general al RATB, Vincențiu Daniel Antonescu.

"Amenda pe care am primit-o de la ANPC ne-a determinat să accelerăm puțin achiziția de detergenți și dezinfectanți chiar dacă ea era pe lista noastră de priorități. Acum avem detergenții și toate unitățile s-au apucat să spele și să curețe toate mijloacele de transport. Oamenii noștri sunt cei care fac curățenia pentru că nu avem o firmă specializată și sperăm ca, undeva, la finele lunii august să se și vadă impactul acestei măsuri administrative. Într-adevăr a fost perioadă în care nu am putut să achiziționăm materialele necesare, a fost o sincopă, de când cu aprobarea bugetului, și a creat aceste probleme, dar o să reglementăm situația până la sfârșitul lunii august", a subliniat Antonescu.

În data de 17 iulie, RATB a fost amendată cu 150.000 de lei de către ANPC din cauza condițiilor neigienice și improprii în mijloacele de transport în comun.

x close