Antena 3 CNN Actualitate Locale Bucureștiul, decorat cu luminițe de Crăciun în valoare de peste 5 milioane de lei. Zonele în care vor fi montate

Bucureștiul, decorat cu luminițe de Crăciun în valoare de peste 5 milioane de lei. Zonele în care vor fi montate

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală de Iluminat, vrea să închirieze luminițe de Crăciun de circa 3,3 milioane lei, dar și să cumpere decorațiuni în valoare de aproape două milioane lei.

Bucureștiul, decorat cu luminițe de Crăciun în valoare de peste 5 milioane de lei. Zonele în care vor fi montate
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Oct 2023   •   12:23

Luminițele vor fi puse în centrul orașului, anume: Bd. Magheru, Bd. Bălcescu, Calea Victoriei, Bd. Aviatorilor, Bd. Ic Brătianu, Piața Romană, Piața Charles de Gaulle, Bd. Constantin Prezan, Piața Victoriei.

"În acest an se vor închiria motive luminoase cu tema: Sărbători de iarna împreună în București”, a anunțat Compania Municipală de Iluminat.

Astfel, municipalitatea vrea să închirieze 577 de elemente: şiruri, plase şi figurine luminoase.

Valoarea estimată a contractului este de circa 3.3 milioane de lei.

Citește și: Un șofer a dat Poliția în judecată, după ce a dat flash-uri unei autospeciale în trafic și a fost amendat. Decizia instanței

Pe lângă luminițele închiriate, municipalitatea vrea să cumpere și decorațiuni în valoare de circa două milioane lei.

Este vorba despre: 150 de perdele cu cel puţin 200 de leduri; 300 de figurine 3D, în formă de sferă/stea/fulg de nea/candelabru; 550 de echipamente de tip perdea, cu cel puţin 550 de leduri și 220 de şiruri, cu cel puţin 120 de leduri.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției va avea loc în perioada 30 noiembrie-26 decembrie, a anunțat Primăria Capitalei, potrivit hotnews.ro.

 

 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close