Antena 3 CNN Actualitate Locale "Mi-e frică! Vreau la tati!": Bunic încătuşat în parc, în faţa nepoatei de 10 ani care plângea în hohote, de poliţiştii locali din Vaslui

"Mi-e frică! Vreau la tati!": Bunic încătuşat în parc, în faţa nepoatei de 10 ani care plângea în hohote, de poliţiştii locali din Vaslui

Incident șocant în municipiul Vaslui! Un bătrân a fost agresat de polițiștii locali chiar sub ochii înlăcrimați ai nepoatei sale de 10 ani.

de Cătălina Smereca    |    Ioana Mircea    |    19 Iul 2023   •   14:49

Un bunic din Vaslui ar fi refuzat, ieri noaptea, să se legitimeze în fața polițiștilor după ce a fost surprins consumând alcool în parc. Forțele de ordine l-au încătușat pe bărbat chiar sub ochii nepoatei sale de 10 ani care a început să plângă în hohote. "Mi-e, frică, mi-e frică. Vreau la tati!", spunea micuța. Momentul a fost surprins într-un material video și a fost postat pe Facebook.

Până pe 24 iulie, polițiștii trebuie să prezinte concluziile acestei situații. Primăria Vaslui, în subordinea cărei se află Poliția Locală, susține că a luat act de aceste imagini apărute în spațiul online, iar dacă vor fi găsiți vinovați, polițiștii vor plăti inclusiv cu funcția.

Citește și: Directorul unei bănci din Vaslui a murit electrocutat. A vrut să monteze panouri solare după ploaie. Localnicii vorbesc de un blestem

Totul s-a întâmplat ieri noapte, în jurul orei 22.00, când bunicii și-au scos în parc nepoțica de 10 ani. Pentru că era foarte cald în casă, a spus tatăl copilei, bunicii au ales să o scoată la acea oră din casă însă un vecin a fost deranjat de țipetele copiilor din parc și a sunat la 112.

La fața locului a sosit o patrulă de polițiști care l-au surprins pe bunicul în vârstă de 73 de ani consumând băuturi alcoolice. Se pare că acesta a refuzat să se legitimeze, iar de aici, până la agresiune a mai fost un singur pas. S-a ajuns la violență, iar totul s-a petrecut în fața fetiței de 10 ani, care a început să plângă. Până în acest moment nu a fost depusă o plângere la Poliția Națională, însă tatăl fetiței susține că va căuta să se facă dreptate în acest caz.

Poliția Vaslui susține că informațiile ar fi trunchiate

Reprezentanții Poliției Locale Vaslui au reacționat și susțin că informațiile apărute în spațiul public "sunt trunchiate” și nu sunt obiective.

"Cei doi polițiști locali care au intervenit acolo au experiență de peste 20 de ani, iar în această perioadă s-au confruntat cu tot felul de spețe și niciodată nu au avut probleme. Luni seara, aceștia au ajuns în părculeț în jurul orei 22:20, unde l-au surprins pe bărbatul respectiv (bunicul – n.r.) consumând băuturi alcoolice de față cu mai mulți minori.

Bărbatul nu doar că a refuzat să se legitimeze, ba mai mult, a început să adreseze injurii și amenințări celor doi colegi ai noștri. O asemenea atitudine contrară normelor de conviețuire socială nu poate fi un exemplu pentru educația copiilor care au asistat la incident”, a precizat conducerea Poliției Locale Vaslui.

×
Subiecte în articol: Vaslui
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close