Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Cluj a devenit virală pe TikTok, după ce a povestit că și-a luat permisul la vârsta de 68 de ani: ”Stai că voi demonstra că pot”

O femeie din Cluj a devenit virală pe TikTok, după ce a povestit că și-a luat permisul la vârsta de 68 de ani: ”Stai că voi demonstra că pot”

O femeie în vârstă de 72 de ani a devenit virală pe TikTok, după ce a povestit cum a reușit să obțină permisul de conducere la 68 de ani. Clipul a devenit viral într-un timp scurt.

O femeie din Cluj a devenit virală pe TikTok, după ce a povestit că și-a luat permisul la vârsta de 68 de ani: ”Stai că voi demonstra că pot”
Sursa foto: TikTok/ make_misu
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2023   •   12:29

Bunicuța este din satul Iacobeni, județul Cluj. În urmă cu câțiva ani, femeia a fost prinsă de polițiști în timp ce se deplasa cu motocicleta în trafic, fără a deține permis de conducere. Ulterior, s-a ales cu dosar penal. 

Apoi, femeia s-a decis să urmeze cursurile la școala de șoferi și să demonstreze tuturor că este capabilă să obțină permisul de conducere la vârsta a doua.

Bătrânica a povestit totul în cadrul unui clip pe TikTok, iar în numai 3 zile a devenit viral. 

”Sunt șoferiță numai de vreo 3-4 ani, când m-o prins că umblu cu motocicleta. M-o prins în Ceanu Mare (...) M-o prins și mi-o făcut dosar penal. Și asta m-a făcut... și am zis: mno stai că voi demonstra că pot mai mult!”, povestește femeia.

Citește și: Escrocheria prin care o bătrână din Iași a fost lăsată fără 19.000 de lei. Și-a dat seama după câteva minute, dar a fost prea târziu

@make_misu #comedypage #viralpage #tiktok #foryoupage #pageforyou ♬ sunet original - Make

Internauții au rămas impresionați de povestea femeii de 72 de ani. 

”Eu am dat de 3 ori și de 3 ori am picat”

”Mă încurajează bunica. Eu am 56 și ziceam că e târziu, așa că mă mai gândesc!”

”O bunică ambițioasă”, sunt doar câteva dintre comentariile utilizatorilor. 



 

×
Subiecte în articol: bunica Cluj permis de conducere
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close