Antena 3 CNN Actualitate Locale Cât a ajuns să coste un burger la rulotele cu mâncare din Poiana Brașov

Cât a ajuns să coste un burger la rulotele cu mâncare din Poiana Brașov

Stațiunile montane s-au umplut de turiști în minivacanța de 1 decembrie. Aceștia au ales să petreacă la munte, chiar dacă prețurile sunt piperate.

Cât a ajuns să coste un burger la rulotele cu mâncare din Poiana Brașov
Sursa foto: Gettyimages | Anna Moneymaker / Staff
de Ioana Mircea    |    01 Dec 2022   •   20:30

Ca în majoritatea anilor, în topul preferințelor românilor se află stațiunile de pe Valea Prahovei și Poiana Brașov, iar dovada în acest sens e aglomerația uriașă care s-a format de pe DN1.

Poiana Brașov este una dintre cele mai aglomerate stațiuni montane, însă turiștii care vor să vină aici sunt nevoiți să scoată sume considerabile pentru cazare și mâncare.

De exemplu, la un fast-food de de tip truck, un burger a ajuns să coste 35 de lei, iar un cheeseburger 40 de lei, în timp ce un hotdog XXL cu crenvurști sau cârnați costă 15, respectiv 20 de lei.

O porție de cartofi prăjiți medie este 15 lei, iar una mare 20 de lei. De asemenea, cei care vor să-și cumpere langoș cu zahăr, cu smântână, brânză / cașcaval sau cârnăcior ar trebui să se aștepte la prețuri de 17 sau 25 de lei.

Nici la capitolul băuturi prețurile nu sunt mici. Un cappucino este 15 lei, o ciocolată caldă 12 lei, iar un pahar de vin fiert 12 lei, potrivit brasov.net.

 

×
Subiecte în articol: poiana brasov mancare
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close