Antena 3 CNN Actualitate Locale Cadavrul unei femei din Buzău a fost găsit îngropat în propria curte | Fiul victimei, principalul suspect, spune că aşa a găsit-o

Cadavrul unei femei din Buzău a fost găsit îngropat în propria curte | Fiul victimei, principalul suspect, spune că aşa a găsit-o

Caz şocant într-o comună din județul Buzău. Un bărbat este suspectat că și-a ucis mama și apoi a îngropat-o în fundul curții.

Cadavrul unei femei din Buzău a fost găsit îngropat în propria curte | Fiul victimei, principalul suspect, spune că aşa a găsit-o
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Noi 2023   •   10:24

În curtea unei locuinţe din comuna Grebănu, în spatele toaletei, poliţiştii au găsit cadavrul unei femei. Suspect în acest caz este fiul femeii, un bărbat de 50 de ani.

Căutările au fost declanşate după ce o femeie din Galaţi a reclamat autorităţilor că sora ei, de 77 de ani, nu mai răspunde la telefon.

Poliţiştii au găsit în curtea în care femeia locuia cu fiul ei un cadavru în stare avansată de putrefacţie despre care se bănuieşte că este al bâtrânei. Corpul era îngropat în curte, în spatele toaletei.

Fiul bătrânei a dezvăluit un lucru terifiant

Fiul femeii le-a dat poliţiştilor mai multe variante, inclusiv aceea că într-o zi, când a venit de la muncă, şi-a găsit mama moartă şi a îngropat-o în spatele curţii.

Ancheta în acest caz continuă.

×
Subiecte în articol: cadavru femeie Buzau curte
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close