Antena 3 CNN Actualitate Locale Cablu de telecomunicații, în valoare de 100.000 de lei, furat de mai mulți tineri, dintr-un canal, în Onești

Cablu de telecomunicații, în valoare de 100.000 de lei, furat de mai mulți tineri, dintr-un canal, în Onești

Patru tineri au furat un cablu de telecomunicații în valoare de 100.000 de lei dintr-un canal din Onești. Polițiștii s-au autosesizat.

Cablu de telecomunicații, în valoare de 100.000 de lei, furat de mai mulți tineri, dintr-un canal, în Onești
Sursa foto: Gettyimages | jacus
de Ioana Mircea    |    12 Mai 2023   •   21:35

Poliţiştii din Oneşti s-au autosesizat după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, persoane necunoscute au furat dintr-o gură de canalizare situată pe strada Bulevardul Republicii, din localitate, mai multe secţiuni din cablu pe care le-au depozitat în portbagajul unei maşini.

Oamenii legii au stabilit că persoane necunoscute ar fi pătruns într-o gură de canalizare unde au secţionat cablu de comunicaţii pe care, ulterior, l-ar fi depozitat într-un autoturism cu număr fals de înmatriculare.

Citește și: Un bărbat din Mehedinți, reținut după ce a furat podețul de la ieșirea din localitate

Valoarea prejudiciului este peste 100.000 de lei. În urma probatoriului administrat, poliţiştii au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, trei dintre aceştia din comuna Ştefan cel Mare, iar unul din Oneşti, bănuiţi de comiterea faptei.

Jumătate din prejudiciu a fost recuperat. Faţă de trei dintre tineri s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar cel de-al patrulea a fost reţinut, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Persoanele în cauză au fost prezentate instanţei care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

×
Subiecte în articol: Onesti furt
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close