Antena 3 CNN Actualitate Locale Cadavrul unui bărbat zace de o săptămână într-o rulotă, la Cluj. Vecină: "Miroase îngrozitor. Am sunat la Primărie, la Poliție, dar nu e o prioritate pentru ei"

Cadavrul unui bărbat zace de o săptămână într-o rulotă, la Cluj. Vecină: "Miroase îngrozitor. Am sunat la Primărie, la Poliție, dar nu e o prioritate pentru ei"

Caz straniu la Cluj, unde un bărbat care a murit în urmă cu câteva zile zace într-o rulotă, iar autorităţile ignoră această situaţie.

Cadavrul unui bărbat zace de o săptămână într-o rulotă, la Cluj. Vecină: "Miroase îngrozitor. Am sunat la Primărie, la Poliție, dar nu e o prioritate pentru ei"
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    04 Aug 2021   •   15:02

Totul se întâmplă în comuna Aghireşu din judeţul Cluj, acolo unde cadavrul unui bărbat de 70 de ani stă într-o rulotă de mai multe zile, potrivit stiridecluj.ro.

Bărbatul avea 70 de ani şi a fost închis pentru omor

Vecinii spun că nu mai suportă mirosul, având în vedere că decesul a survenit în urmă cu aproape o săptămână.

Rulota se află pe un teren din zona unei şcoli, iar vecinii au anunţat autorităţile, alertaţi de mirosul insuportabil.

"S-a stabilit într-o rulotă în spatele casei noastre. Stă acolo din primăvară. El a fost la pușcărie pentru omor, s-a eliberat și apoi a spart casele localnicilor. 

În cele din urmă s-a stabilit pe terenul familiei, în spatele casei noastre. De câteva zile miroase îngrozitor. Am chemat rudele lui, iar un nepot a fost până acolo și a lăsat ușa deschisă. Acum miroase și mai tare.

Vecină: "Miroase îngrozitor. Un nepot a fost acolo, a lăsat ușa deschisă şi acum miroase și mai tare"

Am sunat la Primărie, la Poliție, dar nu e o prioritate pentru ei. Marți seara a fost acolo și Salvarea, dar au plecat pentru că era mort.

De câteva zile, am observat că nu mai umblă și i-am spus unui nepot să vadă de bunicul lui", povesteşte o vecină.
 

×
Subiecte în articol: Cluj cadavru rulota
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close