Antena 3 CNN Actualitate Locale Cadavrul unei femei de 30 ani, găsit în râul Mureş. "Trupul neînsufleţit era agățat de rădăcinile unei salcii"

Cadavrul unei femei de 30 ani, găsit în râul Mureş. "Trupul neînsufleţit era agățat de rădăcinile unei salcii"

Cadavrul unei femei tinere, de cel mult 30 de ani, a fost găsit în râul Mureş, iar victima nu a fost încă identificată.

Cadavrul unei femei de 30 ani, găsit în râul Mureş. "Trupul neînsufleţit era agățat de rădăcinile unei salcii"
Sursa foto: Pixabay
de Sorin Tantos    |    05 Mai 2023   •   13:41

Femeia nu avea haine pe ea, iar cadavrul ar fi în apă de circa două săptămâni.

Cadavrul femeii care avea tatuaje pe corp a fost găsit în râul Mureş, localitatea Dătășeni.

"Astăzi în jurul orelor 13, responsabilul asociației județene a vânătorilor și pescarilor, în timp ce verifica activitatea pe râul Mureș, a observat un cadavru agățat de rădăcinile unei sălcii.

A anunțat 112 și de îndată la fața locului au venit polițiștii împreună cu pompierii voluntari din cadrul serviciului voluntar situații de urgență Luduș și Iernut, precum și pompierii detașamentului Târnăveni care au extras din râul Mureș cadavrul unei femei în vârstă de aproximativ 30 de ani.

Femeia se afla într-un grad avansat de putrefacție, ceea ce indică faptul că tragedia s-a petrecut în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Nu se cunoaște identitatea persoanei, iar în ultima perioadă nu a fost sesizată la poliție dispariția cuiva", se arată în comunicatul Poliţiei.

Femeia nu avea haine pe ea. Avea câteva porțiuni învinețite pe corp şi mai multe tatuaje pe corp.

"S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. 

La acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea identității persoanei în cauză și pentru clarificarea împrejurărilor în care a survenit decesul.

Având în vedere că femeia era dezbrăcată și faptul că nu s-a reclamat dispariția cuiva, posibilitatea unei crime nu este exclusă.

În cursul zilei de mâine specialiștii de la medicină legală vor stabili cu exactitate cauza decesului", a declarat inspector de poliție Aurica Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

×
Subiecte în articol: cadavru cadavru de femeie
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close