Antena 3 CNN Actualitate Locale Cadavrul unui tânăr, găsit lângă o mașină răsturnată în șanț

Cadavrul unui tânăr, găsit lângă o mașină răsturnată în șanț

Cadavrul unui tânăr a fost găsit, marți dimineața, lângă o mașină răsturnată într-un șanț pe un drum județean, la ieșirea din orașul Mărășești, județul Vrancea. Polițiștii și procurorii au început o anchetă în acest caz.

Cadavrul unui tânăr, găsit lângă o mașină răsturnată în șanț
Sursa foto: Hepta
05 Mai 2020   •   09:35

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vrancea, o femeie a anunţat marți dimineața că în timp ce se deplasa pe DJ 204 E, dinspre Haret către Cosmeşti, într-o curbă deosebit de periculoasă a observat un autoturism în afara părţii carosabile, iar în şanţ, lângă maşină, un bărbat, posibil decedat.

Poliţiştii care s-au dus la faţa locului au stabilit că şoferul este un tânăr de 21 de ani, din judeţul Galaţi. Se pare că acesta a pierdut controlul volanului şi după ce s-a răsturnat a reuşit să iasă din maşină. Totuşi, tânărul a murit, fiind găsit la câţiva metri distanţă de autoturism.

„Cu ocazia deplasării la faţa locului, a fost identificat conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, din judeţul Galaţi, stabilindu-se faptul că în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204 E, dinspre Haret către Cosmeşti, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin stânga, după care a intrat în coliziune cu şanţ betonat. În urma impactului, conducătorul auto a coborât de la volan prin partea stângă, fiind găsit decedat în şanţul betonat, la o diferenţă de nivel de 4 metri”, a anunţat IPJ Vrancea, conform Mediafax.

Procurorii şi poliţiştii continuă cercetările în acest caz. 

×
Subiecte în articol: Vrancea cadavru
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close