Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi români și animalul lor de companie, atacați de un Amstaff în timp ce erau la terasă. Câinele a sărit pe geamul unui bloc din apropiere

Doi români și animalul lor de companie, atacați de un Amstaff în timp ce erau la terasă. Câinele a sărit pe geamul unui bloc din apropiere

Clipe de groază pentru doi români din diaspora veniţi în vacanţă. Au ieșit la o terasă să se relaxeze, dar totul a devenit un coșmar atunci când în preajma lor a venit un câine periculos.

Doi români și animalul lor de companie, atacați de un Amstaff în timp ce erau la terasă. Câinele a sărit pe geamul unui bloc din apropiere
de Daciana Cordoş    |    25 Oct 2023   •   16:27

Doi români stabiliți în străinătate, o femeie și un bărbat, au fost mușcați de un câine, pe o terasă din Arad. Polițiștii au stabilit că metisul de Amstaff ar fi forțat geamul imobilului proprietarului și ar fi căzut de pe pervaz, în stradă, de unde a ajuns pe terasa localului.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați, marți, despre un incident în care au fost implicați doi câini, produs pe o terasă din oraș. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un metis de Amstaff ar fi mușcat un câine din rasa Husky, iar în încercarea de a despărți cei doi câini, două persoane, un bărbat de 30 de ani și o femeie de 25 de ani, cetățeni români cu domiciliul în străinătate, proprietari ai câinelui Husky, ar fi fost mușcate de metisul de Amstaff. 

Citește și: Al doilea cutremur astăzi, 25 octombrie, în România. Seismul a fost resimțit în mai multe orașe

În urma evaluării acestuia, de către reprezentanții Asociației Chinologice Române - filiala Arad, s-a stabilit că este vorba despre un exemplar din categoria a II-a de câini periculoși, în vârstă de aproximativ 15 ani, deținut de o femeie de 64 de ani, din Arad.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin. Până la finalizarea cercetărilor, câinele metis de Amstaff a fost lăsat în custodia Adăpostului Public Arad.

×
Subiecte în articol: câine agresiv oameni răniți
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close