Antena 3 CNN Actualitate Locale "O mână de ajutor prietenilor necuvântători" Cal prins într-un gard de sârmă ghimpată, salvat de jandarmi, în Câmpeni, judeţul Alba

"O mână de ajutor prietenilor necuvântători" Cal prins într-un gard de sârmă ghimpată, salvat de jandarmi, în Câmpeni, judeţul Alba

Un cal prins în sârma ghimpată a unui gard a fost eliberat de către un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe un drum dintr-un sat din judeţul Alba.

"O mână de ajutor prietenilor necuvântători" Cal prins într-un gard de sârmă ghimpată, salvat de jandarmi, în Câmpeni, judeţul Alba
Sursa foto: IJJ Alba
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2023   •   12:55

"În după-amiaza acestei zile în timpul misiunii de patrulare, colegii din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Câmpeni, au observat pe raza localității Târsa, comuna Avram Iancu, un cal prăbușit peste gardul unei proprietăți și sleit de puteri.

Fără să stea pe gânduri, jandarmii aflați la fața locului au recurs la eliberarea animalului și redarea alături de celelalte animale aflate pe proprietate", au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Alba.

"O mână de ajutor prietenilor necuvântători" 

De asemenea, în comunicatul transmis, IJJ Alba mai precizează că, indiferent de situaţie, jandarmii sunt la datorie, "acţionând la menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică", iar atunci când situaţia o impune, nu ezită să dea "o mână de ajutor şi prietenilor necuvântători".

În după-amiaza acestei zile în timpul misiunii de patrulare, colegii din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Câmpeni, au observat pe raza localității Târsa, comuna Avram Iancu, un cal prăbușit peste gardul unei proprietăți și sleit de puteri. Fără să stea pe gânduri, jandarmii aflați la fața locului au recurs la eliberarea animalului și redarea alături de celelalte animale aflate pe proprietate. Indiferent de situație suntem la datorie, acționând la menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, iar atunci când situația o impune nu ezităm să dăm o mână de ajutor și prietenilor necuvântători.

Publicată de Jandarmeria Alba pe Duminică, 9 iulie 2023

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close