Antena 3 CNN Actualitate Locale Călători răniți în autobuz, după ce șoferul a frânat brusc pentru a evita un accident, în Zalău. Doi adulți și o fetiță au ajuns la spital

Călători răniți în autobuz, după ce șoferul a frânat brusc pentru a evita un accident, în Zalău. Doi adulți și o fetiță au ajuns la spital

Doi adulţi şi o fetiţă au ajuns astăzi la spital, în Zalău, după ce şoferul autobuzului în care se aflau a frânat brusc pentru a evita un accident.

de Mia Lungu    |    20 Oct 2022   •   14:33

La faţa locului şi-au făcut apariţia poliţiştii şi echipajele medicale. În acest moment agenții fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat.

Trei persoane au fost accidentate într-un autobuz joi 20.10.2022 în municipiul Zalău. Din primele cercetări la față locului se pare că șoferul autobuzului a încercat să evite un impact și a frânat brusc, iar trei persoane care se aflau în autobuz au fost rănite.

La fața locului s-a solicitat intervenția a medicilor de la ambulanță care au acordat îngrijiri medicale și au decis că persoanele implicate să fie transportate la UPU Zalău, pentru mai multe investigații.

×
Subiecte în articol: Zalau accident autobuz calatori raniti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close