Antena 3 CNN Actualitate Locale "Ne e frică să nu se apridă" | Călătorie de coșmar cu un tren defect pe ruta Cluj-Timişoara. Reacţia călătorilor

"Ne e frică să nu se apridă" | Călătorie de coșmar cu un tren defect pe ruta Cluj-Timişoara. Reacţia călătorilor

Mai mulţi călători au avut parte de o experienţă neplăcută atunci când au plecat la drum pe ruta Cluj-Timişoara cu un tren defect care s-a oprit de mai multe ori pe drum. "Dacă arde şi trenul acesta ca cel de duminică, de la Oradea și nu pot ieși", este întrebarea pe care şi-au adresat-o oamenii când i-au văzut până şi pe conductor şi pe naş alergând disperați dintr-o parte în alta.

"Ne e frică să nu se apridă" | Călătorie de coșmar cu un tren defect pe ruta Cluj-Timişoara. Reacţia călătorilor
Sursa foto: stiridecluj.ro | Facebook CFR Calatori
de Claudia Popovici    |    04 Sep 2023   •   16:37

S-a întâmplat azi dimineaţă într-un tren care a plecat din gara Cluj spre Timişoara. 

Potrivit călătorilor, trenul a plecat cu greu din gară, dar asta nu a contat. Mai mult, în timpul călătoriei acesta s-a oprit de mai multe ori spre disperarea călătorilor care i-au văzut pe naş şi pe conductor în timp ce alergau "disperaţi" dintr-un vagon în altul.

Speriați de episodul din Oradea, acolo unde un tren vechi de 100 de ani a luat foc în mers, unii din călători au luat în calcul ideea să coboare din tren chiar dacă nu știau exact unde se află.

"Am pornit la 5.50, din Cluj, nu stiu exact unde suntem acum, stam undeva în câmp. Unii călători s-au alertat să deschidă ușile. Dacă arde şi trenul acesta ca cel de duminică, de la Oradea și nu pot ieși. Nasul şi conductorul umblă dintr-un capăt în celălalt, disperați (...)

La fiecare doi pași iarăși se blochează. Oamenilor le este frică să nu se aprindă. Vor să coboare, pentru că le este frică dacă tot se oprește trenul", a spus un călător pentru Ştiri de Cluj.

În ultimii 25 de ani în România nu s-a cumpărat nicio garnitură de tren

"Nu poţi să ai pretenții de condiţii europene când timp de peste 25 de ani nu s-a cumpărat niciun tren nou. Toate aceste achiziții se fac în perioada următoare, urmând că derularea contractelor să se desfășoare pentru cele 161 de trenuri noi", a declarat Sorin Grindeanu, la Timişoara, după ce a fost întrebat cum comentează izbucnirea unui incendiu la un tren de călători din Bihor.

 

×
Subiecte în articol: tren CFR calatori tren defect
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close