Antena 3 CNN Actualitate Locale Călugăr dispărut de la Mănăstirea Breaza din județul Brașov | Dacă îl vedeți, sunați la 112

Călugăr dispărut de la Mănăstirea Breaza din județul Brașov | Dacă îl vedeți, sunați la 112

Fronea Victor, un călugăr de la Mănăstirea Breaza din județul Brașov a fost dat dispărut. Dacă îl vedeți, sunați la 112.

Călugăr dispărut de la Mănăstirea Breaza din județul Brașov | Dacă îl vedeți, sunați la 112
de Andreea Ştefan    |    05 Mai 2023   •   15:39

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au fost sesizați cu privire la faptul că la data de 4 mai a.c. Fronea Victor, în vârstă de 49 ani, a părăsit Mănăstirea Breaza, din comuna Lisa, județul Brașov, unde era călugăr, fără a se cunoaște destinația și fără a mai reveni până în prezent. 

La momentul plecării, persoana căutată purta pe cap o căciulă de culoare neagră, era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, purta pantaloni de culoare gri și pantofi de culoare neagră. 

Bărbatul are o înălțime de aproximativ 1,73 m, 70 de kg., constituție robustă, cu o afecțiune la ochiul drept. Are tenul deschis și poartă barbă. 

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze
numărul unic de urgență 112.

×
Subiecte în articol: calugar disparut
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close