Antena 3 CNN Actualitate Locale Stareţul Mânăstiri Stănişoara şi un călugăr, răniți într-un accident grav | Unul dintre ei, preluat de elicopterul SMURD

Stareţul Mânăstiri Stănişoara şi un călugăr, răniți într-un accident grav | Unul dintre ei, preluat de elicopterul SMURD

Doi călugări de la Mânăstirea Stănişoara din comuna Călimăneşti, județul Vâlcea, au fost răniți într-un accident grav. Unul dintre ei a fost preluat de elicopterul SMURD.

Stareţul Mânăstiri Stănişoara şi un călugăr, răniți într-un accident grav | Unul dintre ei, preluat de elicopterul SMURD
Sursa foto: ISU Vâlcea
de Andreea Ştefan    |    11 Oct 2022   •   20:48

Accidentul s-a produs la o distanță de aproximativ 200 de metri de Mânăstirea Stănișoara. Unul dintre călugării răniți este chiar starețul mănăstirii.

Potrivit reprezentanților ISU, au fost rănite două persoane, un bărbat de 64 de ani și unul în vârstă de 57 de ani. Pentru cel din urmă au fost solicitați salvamontiștii și elicopterul SMURD, după ce a fost aruncat din maşină într-o râpă.

”În urma accidentului, au rezultat doi bărbaţi răniţi.

O persoană a fost aruncată din maşină într-o râpă, fiind găsită inconştientă, iar cealaltă a suferit leziuni. După extragerea victimei din râpă şi acordarea de îngrijiri medicale preliminare, a fost solicitat şi un elicopter SMURD de la Craiova, acesta urmând să preia persoana rănită grav.

Celălalt bărbat rănit a primit îngrijiri medicale preliminare după care va fi transportat la UPU pentru investigaţii preliminare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, potrivit dcnews.ro.

”Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul în localitatea Călimăneşti, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat într-un parapet.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerului stânga faţă, în vârstă de 64 de ani', au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Bărbatul de 57 de ani este conştient şi are mai multe traumatisme. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD după ce a fost stabilizat.

Bărbatul de 64 de ani a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul Judeţean Vâlcea, cu dureri hemitorace stâng şi un traumatism la coloană.

×
Subiecte în articol: Valcea accident
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close