Antena 3 CNN Actualitate Locale Două camioane încărcate cu cereale s-au ciocnit și au luat foc, în Ialomița | Șoferii români de TIR, în stare gravă

Două camioane încărcate cu cereale s-au ciocnit și au luat foc, în Ialomița | Șoferii români de TIR, în stare gravă

Doi șoferi români de TIR au fost răniți grav într-un accident rutier care a avut loc duminică seara, în localitatea Giurgeni, județul Ialomița.

Două camioane încărcate cu cereale s-au ciocnit și au luat foc, în Ialomița | Șoferii români de TIR, în stare gravă
Sursa foto: obiectiv.net
de Andreea Ştefan    |    16 Iul 2023   •   21:49

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița, accidentul a avut loc pe DN39, în localitatea Giurgeni.

În accident au fost implicate două camioane încărcate cu cereale. În urma impactului, cele două autovehicule au luat foc.

La fața locului au intervenit pompierii din Țăndărei și Slobozia, precum și echipaje medicale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Două persoane au fost rănite grav, fiind inconștiente, și au fost transportate la spital. Una dintre ele a fost preluată de către echipajul SAJ Constanța, iar cealaltă a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale camionului și transportată de către elicopterul SMURD la spital.

Circulația pe DN39 a fost restricționată pe o perioadă scurtă de timp, timp în care pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului și pentru descarcerarea victimelor.

×
Subiecte în articol: Ialomița şoferi de TIR
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close