Antena 3 CNN Actualitate Locale Camion în flăcări, pe o şosea din Mehedinţi. Şoferul a murit după ce ar fi făcut infarct la volan, iar marfa s-a făcut scrum în câteva secunde

Camion în flăcări, pe o şosea din Mehedinţi. Şoferul a murit după ce ar fi făcut infarct la volan, iar marfa s-a făcut scrum în câteva secunde

Un şofer a murit, marţi dimineaţă, după ce camionul pe care îl conducea s-a făcut scrum pe o şosea din Mehedinţi.

Camion în flăcări, pe o şosea din Mehedinţi. Şoferul a murit după ce ar fi făcut infarct la volan, iar marfa s-a făcut scrum în câteva secunde
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Adriana Drăghici    |    01 Aug 2023   •   08:56

Accidentul s-a produs pe Drumul Național 56, în localitatea Bucura. Incendiul puternic a cuprins întregul camion, care transporta materiale textile. 

La fața locului, au intervenit pompierii stației Vânju Mare și o ambulanță SAJ, care l-a preluat pe șofer în stare de inconștiență și, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

Traficul rutier a fost oprit pe parcursul intervenției. 

Pagubele materiale sunt, la rândul lor, însemnate. Pompierii cercetează cauzele care au dus la producerea acestei tragedii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Este vorba despre un cetăţean polonez, în vârstă de 66 de ani, care a fost scos inconştient din cabină, de către cetăţenii aflaţi în trafic şi predat echipajului SAJ, fără a prezenta urme de arsură. 

Cel mai probabil bărbatul a suferit un infarct. Cauza decesului urmează să se stabilească la necropsie.

"În această dimineaţă, două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit de urgenţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autotren, pe raza localităţii Bucura, DN 56 A. 

La sosirea pompierilor militari, şoferul autotrenului fusese evacuat de către cetăţeni. 

Acesta a fost preluat în stare de inconştienţă de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă", a transmis ISU Mehedinţi.

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close