Antena 3 CNN Actualitate Locale Cântărețul de muzică populară Adrian Bâc a murit la doar 25 de ani, după o intervenție chirurgicală

Cântărețul de muzică populară Adrian Bâc a murit la doar 25 de ani, după o intervenție chirurgicală

Interpretul de muzică populară Adrian Bâc a murit, la vârsta de 25 de ani. Rudele acuză medicii din Arad și susțin că tânărul a decedat, în urma unei intervenției chirurgicale realizată prea târziu.

Cântărețul de muzică populară Adrian Bâc a murit la doar 25 de ani, după o intervenție chirurgicală
Sursa foto: Facebook / Adrian Bâc
de Georgiana Adam    |    23 Iun 2021   •   11:41

Adrian Bâc a ajuns la Spitalul Județean din Arad în cursul nopții dinspre luni spre marți. Tensiunea bărbatului a fost foarte mică, iar medicii i-au pus la acel moment diagnosticul de ocluzie intestinală depășită.

Interpretul de muzică populară ar fi fost în infarct mezenteric, iar astfel medicii au decis să îl opereze în regim de urgență, doar că imediat ce a fost scos din sala de operație, el a decedat.

Una dintre rudele artistului a povestit momentul tragic pe Facebook și îi acuză pe medicii din Arad de malpraxis, scrie Gândul.ro.

"S-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – , spuse zeul. Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit (…) că pot aprinde lumânarea (asta e de la mine). Au refuzat părinților dreptul de a-și vedea fiul timp de 4 ore după deces", a scris aceasta pe Facebook.

Adrian Bâc era unul dintre cei mai cunoscuți interpreți tineri de muzică populară din Banat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Adrian Bâc a murit interpret muzica populara
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close