Antena 3 CNN Actualitate Locale Capelă mortuară a unui sat, inaugurată cu un concert al cântăreței Veta Biriș

Capelă mortuară a unui sat, inaugurată cu un concert al cântăreței Veta Biriș

Capela mortuară a unui sat din județul Cluj a fost inaugurată cu un concert al cântăreței Veta Biriș. Oamenii din sat au fost chemați să vină în număr cât mai mare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2024   •   17:19

Cântăreața de muzică populară, Veta Biriș a susținut un concert la inaugurarea capelei mortuare din satul Ceanu Mic, județul Cluj.

Locuitorii au fost chemați să vină în număr cât mai mare la sfințirea și inaugurarea capelei mortuare și să se bucure de un concert de pricesne si melodii patriotice. 

"Am ales să cânt că Dumnezeu mi-a dat acest dar. Şi oriunde sunt invitată şi pot să-l cânt pe Iisus Hristos, pe Dumnezeu, pe Maica Domnului să-mi cânt cântecul tradiţional.

De fiecare dată o fac cu mare, mare drag, sunt cântecele neamului meu şi nu pot decât să mă bucur când sunt înconjurată de atâta lume minunată", a spus Veta Biriș.

Înalt Preasfinția Sa Andrei, Mitropolitul Clujului, Sălajului și Maramureșului, a ţinut liturghia pentru sfințirea capelei. Sute de săteni au fost prezenţi la inaugurarea capelei şi s-au putut bucura de concertul religios al Vetei Biriş.

×
Subiecte în articol: Veta Biriş capela mortuară Cluj
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Operațiunea ”Neptun” și locul secret în care a fost ascuns aurul României
x close