Captură importantă de droguri în Satu Mare: Pastile de ecstasy, amfetamină și cocaină. Au fost introduse în țară în cutii de detergenți

de S.T.    |    20 Mar 2019   •   21:06
Captură importantă de droguri în Satu Mare: Pastile de ecstasy, amfetamină și cocaină. Au fost introduse în țară în cutii de detergenți Foto: Poliția Română/ DIICOT

Circa 2.000 de pastile de extasy, amfetamină, cocaină şi o armă cu aer comprimat au fost descoperite în cadrul unor percheziţii de amploare, marţi, în judeţul Satu Mare, două persoane fiind reţinute de poliţişti sub acuzaţia de introducere în ţară şi comercializare pe raza judeţului menţionat a drogurilor de mare risc.

„La data de 19 martie, procurorii DIICOT Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea au organizat de o acţiune de amploare vizând mai multe persoane specializate în introducerea în ţară de droguri de mare risc, respectiv tablete de MDMA (Ecstasy), desfăşurându-se o acţiune de prindere în flagrant pe raza judeţului Satu Mare. În urma acţiunii şi a percheziţiilor domiciliare efectuate pe raza judeţului Satu Mare au fost descoperite 1.898 pastile de extasy, 94 grame de amfetamina, 11 grame de cocaină, suma de 4.800 de euro şi o armă de tir cu aer comprimat”, se arată într-un comunicat de presă dat publicităţii miercuri, de DIICOT.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că drogurile au fost procurate din Olanda şi introduse în România, disimulate în cutii de detergenţi, utilizând servicii de coletărie ale unor firme de transport persoane”, se mai arată în comunicatul menţionat.

x close