Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Caracal și-a ucis din greşeală soacra. A lovit-o cu palma, iar aceasta a murit după câteva zile

Un bărbat din Caracal și-a ucis din greşeală soacra. A lovit-o cu palma, iar aceasta a murit după câteva zile

Un bărbat din Caracal a fost arestat preventiv după ce a lovit-o pe soacra lui cu palma, iar în urma loviturii femeia a suferit un traumatism cranian şi a murit.

Un bărbat din Caracal și-a ucis din greşeală soacra. A lovit-o cu palma, iar aceasta a murit după câteva zile
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Ian 2023   •   23:40

Victima, o femeie în vârstă de 67 de ani, a fost lovită de ginerele ei în ziua de 6 ianuarie şi din cauza loviturii a suferit un traumatism cranian şi apoi un accident vascular cerebral.

"A fost un incident, în ziua de 6 ianuarie, între inculpat şi victimă, soacra sa, la domiciliul acestora. A fost un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, ca urmare a reproşurilor victimei privind consumul de alcool. Inculpatul i-a aplicat o lovitură puternică peste obrazul stâng cu palma, iar victima, în vârstă de 67 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral", transmit autorităţile.

Femeia a făcut accident vascular cerebral

"S-a apelat la 112, au mers poliţiştii la locul incidentului, a fost instituit un ordin de protecţie. Simptomatologia a apărut tardiv, pe 10 ianuarie, când victima se îndrepta spre Judecătoria Caracal, pentru ordinul de protecţie, însă pe drum i s-a făcut rău şi a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal.

A fost pus diagnosticul de accident vascular cerebral, de acolo a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru intervenţie chirurgicală însă nu a putut fi salvată şi a decedat", a precizat luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, procurorul Anca Anuţa.

Bărbatul a fost reţinut pentru lovituri cauzatoare de moarte

Pe 13 ianuarie a fost prezentat instanţei şi a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close