Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care o căruță a intrat pe contrasens în giratoriu, chiar pe lângă mașina de poliție, în Focșani. Ce a pățit "șoferul"

Momentul în care o căruță a intrat pe contrasens în giratoriu, chiar pe lângă mașina de poliție, în Focșani. Ce a pățit "șoferul"

O căruță a fost surprinsă intrând în sensul giratoriu, pe contrasens, în Focșani. Incidentul s-a petrecut chiar sub ochii polițiștilor.

Momentul în care o căruță a intrat pe contrasens în giratoriu, chiar pe lângă mașina de poliție, în Focșani. Ce a pățit "șoferul"
Sursa foto: TikTok | cudetoate1991
de Ioana Mircea    |    21 Oct 2022   •   18:10

Conducătorul unei căruțe a decis să se încadreze într-un sens giratoriu, pe contrasens, în Focșani. Momentul a fost surprins într-un material video care a fost postat pe Tik Tok.

Dacă vă imaginați că bărbatul a acordat prioritate de stânga, vă înșelați amarnic. Nici măcar prioritate de dreapta nu a acordat, aceasta fiind întâlnită în cele mai multe cazuri din circulația rutieră.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbatul a trecut drept înainte, fără să se asigure din vreo parte. Întâmplarea a făcut ca acesta să treacă chiar pe lângă un echipaj al poliției rutiere.

În imagini se vede cum polițiștii claxonează în ultimul moment, probabil și ei fiind surprinși de ceea ce văd. Conducătorul căruței nu a schițat nimic și și-a văzut mai departe de drum, printre ceilalți participanți la trafic.

@cudetoate1991 #fyp ♬ sunet original - cudetoate1991

Din fericire, nu s-a produs nici un accident rutier. Cu toate acestea, astfel de încălcări ale Codului Rutier pot pune viața în pericol și de cele mai multe ori, pot fi fatale.

×
Subiecte în articol: Focșani
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close