Antena 3 CNN Actualitate Locale Casă bântuită în Gorj. Familia s-a mutat la vecini. Preotul a rupt-o la fugă, după ce obiectele au început să se miște

Casă bântuită în Gorj. Familia s-a mutat la vecini. Preotul a rupt-o la fugă, după ce obiectele au început să se miște

Un caz de-a dreptul şocant se petrece într-o comună din judeţul Gorj. Viața unei familii din comuna Fărcășești a fost zdruncinată de câteva zile, de când lucrurile au început să se miște singure prin casă.

Casă bântuită în Gorj. Familia s-a mutat la vecini. Preotul a rupt-o la fugă, după ce obiectele au început să se miște
de Alexandra Dima    |    25 Mar 2022   •   10:50

Totul a început duminică seară cu nişte bocănituri în pereţi. Apoi lucrurile de prin casă au început să se mişte singure. Oamenii au dat cu tămâie, dar fără succes. Speriaţi, şi-au luat apoi pe cei doi copii minori și dorm prin vecini.

Preotul satului, venit să țină o slujbă pentru a alunga duhurile rele, a rupt-o şi el la fugă în momentul în care pătura de pe pat a fost dată la o parte parcă de o mână nevăzută, bateria de la ceas a sărit în mijlocul camerei și becul din camera s-a stins dintr-o dată. 

Victor Amuliu Dragotă, în vârstă de 42 de ani, a povestit întregul coşmar pentru publicaţia gorjonline.ro: „De duminică seara, de la 8 la 8 jumate, bocănea în casă în pereţi. Bătea de patru ori şi se oprea. Am pus soţia să pună copilul să se urce şi să dea cu tămâie prin pod“.

Omul a detaliat fenomenele terifiante din casă: „Toate le răstoarnă, şi pat şi televizorul îl întoarce cu faţa în jos, le trage din priză…Uitaţi cum întoarsă televizorul. Şi acum e întors. Şi patul îl mută, şi masa o răstoarnă cu faţa în jos”.

Fantoma fiului care s-a spânzurat

Bărbatul spune că singura explicaţie ar fi că fosta lui soţie nu s-a ocupat să îi facă pomana de şapte ani fiului său care s-a spânzurat chiar de nucul din curtea casei: „Eu am trăit cu o soţie, mai înainte, şi a avut un băiat care s-a spânzurat aici când avea 22 de ani. Şi nu i-a făcut de şapte ani. Părintele zice că din cauza asta caută ceva el. Aici s-a spânzurat, la nucul ăsta. Şi crengile la o parte le dă de acolo. 

Cei doi soți au chemat preotul din sat să slujească, după ce au observat că fenomenele ciudate nu contenesc nici după ce au tămâiat casa și gospodăria.
Numai că, și în timp ce preotul rostea o predică în casa bântuită, s-au întâmplat lucruri bizare care l-au speriat și pe acesta.

”Când citi părintele, sări bateria de la ceas, a tras pătura de pe pat, a dat cu ea jos, de față cu părintele. El zise că n-a văzut așa ceva”, au mai explicat ei.

Preotul a revenit miercuri cu un alt cleric şi au continuat slujbele, încurajând familia speriată să nu se teamă şi să facă slujbe la cimitir pentru sufletul celui spânzurat.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Gorj Fărcășești casa bantuita fantoma
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close