Antena 3 CNN Actualitate Locale Cât durează o călătorie cu RATB între cartierele Berceni și Titan. Oamenii sunt revoltați

Cât durează o călătorie cu RATB între cartierele Berceni și Titan. Oamenii sunt revoltați

Cât durează o călătorie cu RATB între cartierele Berceni și Titan. Oamenii sunt revoltați
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Apr 2016   •   15:42

În București, șantierele sunt la tot pasul. Acestea cauzează mulți nervi pentru șoferi și pentru utilizatorii mijloacelor de transport în comun. Iar deși normal ar fi ca autoritățile să aplice niște soluții pentru a veni în ajutorul oamenilor, acestea fac uneori chiar contrariul. O cititoare Antena3.ro ne-a semnalat că o călătorie între cartierele Berceni și Titan a devenit infernală de când linia autobuzului 102 a fost prelungită, dar mai ales de când, spune ea, a fost redus și numărul de autobuze.

”Locuiesc în București, cartier Berceni, și am locul de muncă în cartierul Titan. Mijlocul de transport inițial a fost autobuzul 102 (traseu Piața Reșița - Metrou Muncii). Din ianuarie 2011, deoarece au prelungit traseul până la Cora Pantelimon au fost introduse 2 autobuze: 202 și 102, cu schimbare la CET Sud. 

În mod normal, pentru o schimbare de autobuze la CET Sud timpul nu ar trebui să depășească 15 minute, dar uneori trec și 30. Imaginați-vă cum poate urca un puhoi de lume, adunat în jumătate de oră, într-un singur autobuz. Plec de acasă la ora 7.30 și ajung la serviciu abia la ora 9.15”, spune Ecaterina D.

Șoferii de pe autobuze, mustrați de călători în fiecare zi, le-ar fi comunicat acestora, spune cititoarea Antena3.ro, că de vină este reducerea numărului de autobuze. 

×
Subiecte în articol: RATB Berceni titan
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close