Antena 3 CNN Actualitate Locale Cătălina, o fată din Braniştea, a murit în mod misterios, iar medicii au sunat imediat la Poliţie după ce au consultat-o

Cătălina, o fată din Braniştea, a murit în mod misterios, iar medicii au sunat imediat la Poliţie după ce au consultat-o

Cătălina, o fată în vârstă de 17 ani, din Braniştea, judeţul Galaţi, a murit în mod misterios după ce ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor, însă medicii au sunat imediat la Poliţie după ce au consultat-o.

Cătălina, o fată din Braniştea, a murit în mod misterios, iar medicii au sunat imediat la Poliţie după ce au consultat-o
Sursa foto: Facebook | Cătălina Cătă
de Gabi Vlad    |    27 Iul 2021   •   14:25

Fata de 17 ani din comuna Braniştea a ajuns de urgenţă la Spitalul de Urgenţă pentru Copii "Sfântul Ioan" Galaţi, duminică, 25 iulie, în jurul prânzului, după ce ar fi înghiţit mai multe medicamente.

Un echipaj medical a transportat-o pe tânără la spital, acolo unde medicii au încercat să îi salveze viaţa, însă a fost prea târziu. Din nefericire, Cătălina s-a stins din viaţă.

Totuşi, medicii care au consultat-o au descoperit mai multe răni pe gâtul, pe corpul şi pe picioarele tinerei, astfel încât au sunat imediat la Poliţie pentru a anunţa moartea fetei.

Acum, poliţiştii trebuie să afle dacă tânăra şi-a pus capăt zilelor pentru că era abuzată şi au schimbat încadrarea juridică în dosarul morţii Cătălinei din lovire sau alte violenţe în ucidere din culpă.

Cătălina ar fi fost bătută şi batjocorită cu câteva zile înainte să moară, de un bărbat însurat şi care o obliga să se prostitueze

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Reacţia Poliţiei, după moartea misterioasă a fetei din Braniştea, Galaţi

"În data de 25 iulie a.c., Secția 1 Poliție Rurală a fost sesizată prin apel S.N.U.A.U 112 la ora 14:00, de către Spitalul de Urgență pentru Copii "Sfântul Ioan" Galați, cu privire la faptul că în jurul orei 11.00, o minoră în vârstă de 17 ani, din comuna Braniștea, județul Galați, a fost internată în spital, întrucât, aceasta ar fi avut o tentativă de suicid prin ingerarea voluntară de medicamente în cursul dimineții.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului nu au putut discuta cu minora pentru a putea stabili motivul pentru care aceasta a recurs la acest gest, însă, întrucât prezenta mai multe echimoze pe membrele inferioare, pe gât și pe corp, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ulterior, în cursul zilei de 26 iulie, minora a decedat la unitatea spitalicească unde era internată. În cauză s-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Galați pentru efectuarea necropsiei și stabilea cauzelor decesului. 

În dosarul penal întocmit inițial a fost schimbată încadrarea faptei din Lovire sau alte violențe în Ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

×
Subiecte în articol: Braniștea Galați
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close