Antena 3 CNN Actualitate Locale "A ajuns din nou în brațele stăpânului său". Cățelușa Kyra a fost salvată de pompierii din Giurgiu, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri

"A ajuns din nou în brațele stăpânului său". Cățelușa Kyra a fost salvată de pompierii din Giurgiu, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri

Kyra, o cățelușă care a fost captivă ore întregi într-o fântână adâncă de 12 metri, a fost salvată de pompierii din Giurgiu.

"A ajuns din nou în brațele stăpânului său". Cățelușa Kyra a fost salvată de pompierii din Giurgiu, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri
Sursa foto: ISU Giurgiu | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Aug 2023   •   22:07

Pompierii din cadrul ISU Giurgiu au avut parte de o misiune de salvare dificilă, pe care au îndeplinit-o cu succes.

În momentul în care a fost scoasă la plimbare, Kyra, o cătelușă din rasa pointer englez, s-a rătăcit, fiind găsită de stăpân, după ore întregi de căutări, într-o fântână dezafectată, adâncă de 12 metri.

"Pe Kyra, o cătelușă din rasa pointer englez, am cunoscut-o astăzi, pe un câmp din localitatea Stănești. Dispăruse de aseară, iar stăpânul a căutat-o toată noaptea.

În cele din urmă, a auzit-o lătrând într-o fântână dezafectată, iar de dimineață a cerut ajutorul pompierilor pentru că singur nu ar fi reușit să o salveze", au scris reprezentanții ISU Giurgiu, pe Facebook.

Citește și: Furtună cu gheață la munte: Strat gros de grindină pe Transalpina

Stăpânul cățelușei o descrie pe Kyra drept independentă și năzdrăvană, fiind motivul pentru care s-a îndepărtat atât de mult de el.

"Avem două cățelușe din aceeași rasă, dar foarte diferite ca temperament. Kyra este independentă și năzdrăvană, iar atunci când le scoatem la plimbare, îi place să alerge și să se bucure de tot ce o înconjoară.

De data aceasta, s-a rătăcit. Nu știu cum a ajuns aici", a spus stăpânul Kyrei.

Din fericire, Kyra a fost scoasă în siguranță din fântână, moment în care nu s-a mai dezlipit de salvatorii ei.

"Era o fântână dezafectată, cu adâncime de aproximativ 12 metri. După atâtea ore petrecute în întuneric, într-un spatiu îngust, Kyra simțea că va primi ajutor și era din ce în ce mai agitată.

Din fericire, nu a durat mult și a ajuns din nou în brațele stăpânului său, iar bucuria pe care amândoi au simțit-o nu poate fi descrisă în cuvinte.

Cu ochii blânzi și plini de recunoștință, cățelușa nu s-a mai dezlipit nici de pompierii care au salvat-o și nici de cel care o îngrijește în fiecare zi și îi oferă afecțiune", a mai adăugat sursa menționată.

×
Subiecte în articol: pompieri ISU giurgiu catelusa fantana
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close