Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz delicat. Secretarul unei primării împarte biroul cu femeia de seviciu

Caz delicat. Secretarul unei primării împarte biroul cu femeia de seviciu

Caz delicat. Secretarul unei primării împarte biroul cu femeia de seviciu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    09 Aug 2016   •   09:48

Situație delicată pentru secretarul Primăriei Orşova. Acesta este nevoit să îşi împartă biroul cu femeia de serviciu, într-o încăpere mică, cu miros puternic de produse de curăţenie şi dezinfectanţi. 

Secretarul spune că această decizie a primarului a fost menită să-l umilească. Bărbatul a fost concediat de trei ori în patru ani, însă de fiecare dată s-a adresat magistraților, care l-au repus în funcţie.  

Marian Boțilă a obținut dreptul de a se întoarce în funcția de secretar al Primăriei Orșova după o concediere considerată abuzivă de judecători, la mijlocul lunii iulie. Biroul în care lucra i-a fost oferit viceprimarului, aşa că, acum, femeia de serviciu i-a dat cheia de la încăperea în care își depozitează detergenții și alte produse de curățenie. 

Baia din birou este şi ea frecventată de cei care vin la primărie, iar să primească delegaţii în birou nici nu se pune problema.

Viceprimarul din Orşova, cel care stă acum în vechiul birou al secretarului, spune că nu se amesteacă în deciziile primarului.

Marian Boţilă a fost dat afară din funcţia de secretar al Primăriei Orşova de trei ori în patru ani. Are 13 hotărâri judecătoreşti favorabile, în baza cărora s-a întors de fiecare dată la locul de muncă.  
 

×
Subiecte în articol: Orsova birou
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close