Caz halucinant în Alba! Trei fetițe, biciuite până la sânge, de tatăl lor

30 Iul 2019   •   13:24
Caz halucinant în Alba! Trei fetițe, biciuite până la sânge, de tatăl lor foto- Pexels

 Un bărbat de 43 de ani, din comuna Stremţ, judeţul Alba, a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a bătut propriile fetiţe cu biciul, victimele, care au vârstele de 6,8 şi 11 ani prezentând lovituri pe aproape tot corpul, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, cazul a intrat în atenţia poliţiştilor duminică seara, după ce un angajat al unui centru de zi din comuna Stremţ, frecventat de cele trei copile, a informat autorităţile că fetiţele prezintă lovituri pe corp. 

Poliţiştii au intervenit imediat şi, în câteva ore, bărbatul a fost reţinut, el urmând să fie prezentat procurorilor în vederea obţinerii unei mandat de arestare preventivă. 

"Din cercetările efectuate, bărbatul le-ar fi bătut cu un bici pe fetiţe. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti duminică noaptea. El este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie", a precizat purtătorul de cuvânt a IPJ Alba. 

Conform poliţiştilor, despre acest caz a fost informată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Alba. 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close