Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz halucinant! Un bărbat şi-a înjunghiat soţia în faţa Policlinicii Motru, apoi a încercat să se sinucidă

Caz halucinant! Un bărbat şi-a înjunghiat soţia în faţa Policlinicii Motru, apoi a încercat să se sinucidă

Caz halucinant! Un bărbat şi-a înjunghiat soţia în faţa Policlinicii Motru, apoi a încercat să se sinucidă
07 Dec 2018   •   10:15

Un bărbat de 45 de ani, din judeţul Mehedinţi, este cercetat pentru tentativă de omor după ce, vineri dimineaţă, şi-a înjunghiat soţia în zona abdominală, în faţa Policlinicii din Motru, apoi provocându-şi şi el răni pe piept şi gât, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu.

Potrivit sursei citate, evenimentul a avut loc după ora 7.30, ambii fiind, în prezent, la spitalul din municipiul Motru.

"Un bărbat de 45 de ani, din Mehedinţi, şi-a înjunghiat soţia în zona abdominală, în timp ce trecea prin faţa Policlinicii din Motru. Apoi şi-a provocat şi el răni în zona pieptului şi a gâtului. Se pare că femeia plecase de ceva timp, împreună cu copiii, de la domiciliul conjugal din comuna Şovarna, judeţul Mehedinţi", a spus Miruna Prejbeanu.

Ea a adăugat că poliţiştii au înştiinţat reprezentanţii Parchetului Tribunalului Gorj de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, urmând ca aceştia să preia cercetările.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: spital injunghiat
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close