Caz incredibil! Un om de afaceri italian, declarat mort în Italia, locuiește de 15 ani în România

10 Feb 2018   •   23:41
Caz incredibil! Un om de afaceri italian, declarat mort în Italia, locuiește de 15 ani în România foto: Pixabay

Omul de afaceri Pasqualino Ariganello a fost condamnat la nouă ani de închisoare în Italia, însă familia l-a declarat mort. Recent s-a descoperit că acesta trăia de 15 ani în România, în Alba Iulia mai exact, unde a și înființat o firmă de construcții. 

Bărbatul a fost descoperit și reținut pe 6 februarie la Alba Iulia. 

„Un cetăţean italian, urmărit de autorităţile din Italia, pentru bancrută frauduloasă, a fost depistat de poliţiştii români, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române. La datade  6 februarie a.c., poliţiştii din Alba Iulia au depistat, pe raza municipiului, un bărbat, de 62 de ani, cetăţean italian, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de bancrută frauduloasă, fiind condamnat la pedeapsa închisorii de 9 ani, 3 luni şi 29 zile de închisoare. Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, ulterior fiind arestat, până la predarea către autorităţile judiciare din Italia”, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Alba. 

Italianul deține în România societatea de construcții  SC Trustul de Construcţii Industriale SRL, dar și restaurantul Nettuno, conform ziarulunirea

Parteneri
x close