Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz incredibili în Vaslui. Polițist accidentat după ce a oprit o mașină și l-a amenințat pe șofer cu pistolul - VIDEO

Caz incredibili în Vaslui. Polițist accidentat după ce a oprit o mașină și l-a amenințat pe șofer cu pistolul - VIDEO

Caz incredibili în Vaslui. Polițist accidentat după ce a oprit o mașină și l-a amenințat pe șofer cu pistolul - VIDEO
23 Mai 2019   •   09:03

A fost scandal mare într-o localitate din Vaslui după ce agentul postului de Poliție a oprit, sub amenințarea pistolului, un șofer care s-a încadrat greșit la schimbarea sensului de mers. 

Incidentul a avut loc în intersecția Drumului National 24 cu Drumul Comunal 17, care duce în Satu Nou și l-a avut protagonist pe Dragos Ignat, un tânãr în vârstã de 27 de ani. 

Acesta era însoțit de prietena și mama lui. Cei trei tocmai terminaseră o lucrare la casă și transportau niste panouri la persoana de la care le împrumutaseră. Ajuns în intersecție, șoferul a semnalizat stânga, cu intenția de a intra pe drumul principal, însă din cauza unor mașini care staționau pe partea carosabilă, a fost nevoit să intre puțin pe celălalt sens de mers, scrie vremeanoua.ro.

Atât i-a trebuit agentului de polțtie. Nervos că pe o mică porțiune din sensul său de circulație staționa tânărul, polițistul a început să țipe și să gesticuleze. 

Ba mai mult, în momentul când Dragos Ignat s-a pus în circulație, agentul a coborât din mașină, s-a agățat de dubița acestuia și sub amenințarea pistolului l-a somat să oprească. 

Dupã o cursă de aproape trei metri, distanță pe care a parcurs-o târându-se de mașina șoferului, politistul a reusit sã-l opreascã si sã-l legitimeze. I-a luat actele tânãrului, s-a urcat în mașină de serviciu si fără nicio explicație a plecat de la locul incidentului. 

A revenit dupã aproximativ un sfert de orã si acuzând dureri de picior, a chemat ambulanta si mai multe echipaje de Politie în ajutor. Atât soferul cât si martorii evenimentului spun cã abia după sosirea salvării, agentul de Poliție a început să șchiopăteze, tocmai pentru a agrava gestul tânărului. Agentul a fost transportat de urgență la spitalul din Vaslui, însă medicii i-au dat drumul după doar câteva minute. Dragos Ignat riscă acum dosar penal pentru ultraj, cu toate că toți cei care au văzut incidentul spun că acesta nu a gresit cu nimic.

×
Subiecte în articol: politist accident masina amenintat
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close