Antena 3 Actualitate Locale Caz revoltător în Alexandria! Un elev a fost abuzat sexual de mai mulți colegi de clasă

Caz revoltător în Alexandria! Un elev a fost abuzat sexual de mai mulți colegi de clasă

04 Apr 2019   •   12:43
Caz revoltător în Alexandria! Un elev a fost abuzat sexual de mai mulți colegi de clasă

Un elev de clasa a IX-a de la un liceu din Alexandria a spus că a fost abuzat sexual de mai mulți colegi de clasă chiar în incinta instituției de învățământ. 

Mama minorului a făcut o plângere la Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman în care a povestit cele întâmplate. Se pare că elevul ar suferi de unele afecțiuni de natură mentală. 

Mama elevului  “a sesizat că fiul ei, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a 9-a la un liceu din Alexandria ar fi fost agresat sexual de mai mulți colegi. Nu se știe dacă asta s-a întâmplat o singură dată sau în mod repetat, aceste aspecte se vor clarifica în urma cercetărilor. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de agresiune sexuală, urmând a se propune soluție prin Parchet”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Teodora Dragole, potrivit liberintelorman

Valeria Gherghe, inspector școlar general în cadrul ISJ Teleorman, a confirmat că părinții elevului au depus plângere la poliție și că este o anchetă în desfășurare.

“Da, m-a anunțat și pe mine directoarea, se pare că e o anchetă în desfășurare, părinții ar fi depus plângere la poliție. Se zice că s-a întâmplat, că nu avem acum nicio certitudine, dar că s-a întâmplat în perioada februarie-martie. Plângerea s-a făcut și la poliție, de mâine merg cu colegii mei într-o anchetă la liceu, poliția desfășoară propria anchetă, a descarcat filmări, pe care le-a predat liceul. Liceul are camere de supraveghere. În același timp, noi sperăm că nu este așa pentru că este un copil cu probleme. Să sperăm că lucrurile nu se adeveresc”, a spus Valeria Gherghe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close