Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz revoltător în județul Olt! Și-a ucis concubina lovind-o fără milă cu ciomagul în zona capului

Caz revoltător în județul Olt! Și-a ucis concubina lovind-o fără milă cu ciomagul în zona capului

Caz revoltător în județul Olt! Și-a ucis concubina lovind-o fără milă cu ciomagul în zona capului
05 Mar 2019   •   11:10

Un bărbat de 36 de ani și-a ucis concubina cu mai multe lovituri de ciomag. Acesta a fost reținut și urmează să prezentat instanței de judecată. 

Agresorul din comuna Coteana, Olt, a început să se certe cu partenera sa și, la un moment dat, a luat ciomagul și a lovit-o fără milă în zona capului. Femeia nu a murit imediat, au spus medicii legiști. 

Se pare că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Victima a murit după ce a suferit mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană. 

„Victima a prezentat sânge pe căile respiratorii şi aspirat hematic pulmonar ce denotă supravieţuirea în momentul producerii leziunilor craniene. S-a mai concluzionat că există legătură de cauzalitate directă şi necondiţionată între leziunile traumatice şi deces. În cursul zilei de astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventivă a inculpatului, pentru o durată de 30 de zile“, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, potrivit Adevărul

×
Subiecte în articol: Olt barbat judecata
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close