Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz revoltător într-un liceu din Sebeș. Un profesor a lovit un elev. Bărbatul este cercetat de poliție

Caz revoltător într-un liceu din Sebeș. Un profesor a lovit un elev. Bărbatul este cercetat de poliție

Caz revoltător într-un liceu din Sebeș. Un profesor a lovit un elev. Bărbatul este cercetat de poliție
03 Oct 2018   •   09:23

Un profesor de la Liceul German din Sebeş este cercetat de Poliţie pentru lovire după ce a pălmuit un elev indisciplinat. Incidentul a avut loc în timpul unei ore de istorie, după ce elevul l-a jignit pe profesor.


Incidentul s-a întâmplat marţi, 2 octombrie la clasa a V-a. Din primele informaţii în timp ce profesorul îşi ţinea ora, a fost deranjat de atitudinea unui elev şi pentru a îl potoli, dascălul i-a aplicat o lovitură peste faţă.   
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba au declarat că poliţiştii fac cercetări sub aspectul infracţiunii de loviri sau alte violenţe, după ce mama unui elev a depus o plângere la poliţia municipiului Sebeş, acuzând că băiatul său a fost lovit.   

”Mama băiatului a depus o plângere la poliţia municipiului Sebeş şi se fac cercetări sub aspectul infracţiunii de lovirii sau alte violenţe”, potrivit Poliţiei Alba. Potrivit unor surse, băiatul ar fi avut un limbaj indecent, fiind nemulţumit de nota pe care a luat-o la istorie, iar apoi profesorul l-a lovit.   Scene violente la Liceul German din Sebeş. În timpul orei de istorie un elev obraznic a fost „corectat” de profesor cu o palmă peste faţă.  

Se pare că elevul de clasa a V-a l-ar fi înjurat pe dascălul care nu a mai suportat jignirile şi l-a lovit.
 

×
Subiecte în articol: profesor Sebes cercetat Politie incident
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close