Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz revoltător la Galați. Ce pedeapsă a primit un pensionar de 74 de ani care a agresat sexual o fetiță de 11 ani pe care o avea în plasament: „I-am băgat mâna în pantaloni. A stat ca un mieluşel“

Caz revoltător la Galați. Ce pedeapsă a primit un pensionar de 74 de ani care a agresat sexual o fetiță de 11 ani pe care o avea în plasament: „I-am băgat mâna în pantaloni. A stat ca un mieluşel“

Un bărbat de 74 de ani din Galați a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani cu suspendarea executării după ce a agresat sexual o copilă de 11 ani. Fetiţa îi fusese dată în plasament soţiei acestuia, care era asistent maternal. „Am atins-o în zona intimă şi am pipăit-o, iniţial peste pantaloni, dar când am văzut că stă ca mieluşelul, am băgat mâna la ea în pantaloni şi am pipăit-o, direct pe piele, totul durând câteva secunde”, le-a declarat bărbatul anchetatorilor.

Caz revoltător la Galați. Ce pedeapsă a primit un pensionar de 74 de ani care a agresat sexual o fetiță de 11 ani pe care o avea în plasament: „I-am băgat mâna în pantaloni. A stat ca un mieluşel“
14 Mai 2020   •   16:20

În noiembrie 2013, familia bărbatului a luat-o în îngrijire pe fetiţa de 11 ani. Din cercetările anchetatorilor rezultă că, în perioada martie - septembrie 2014, aceasta a fost agresată sexual de două ori. Se pare că pensionarul a condiționat-o pe victimă de mai multe ori, în timp ce era pedepsită de soția acestuia, că îi va permite să facă ce își dorește dacă îl lasă să o atingă în zonele intime.

Fetiţa a acceptat, iar bărbatul le-a declarat anchetatorilor „am atins-o în zona intimă şi am pipăit-o, iniţial peste pantaloni, dar când am văzut că stă ca mieluşelul, am băgat mâna la ea în pantaloni şi am pipăit-o, direct pe piele, totul durând câteva secunde.”

Bărbatul spune că a fost doar un „gest trecător”, „un moment foarte, foarte scurt, în sensul de a glumi.”

Ulterior, a revenit asupra declaraţiei şi a susținut că fata a început să îi ceară favoruri chiar dacă știa care erau condițiile. Pensionarul spune că a interpretat comportamentul fetiţei ca un şantaj, chiar dacă aceasta nu l-a ameninţat niciodată că îl va reclama. „Eram sătul de şantajul ei. A început să vorbească mai tare, fiind insistentă, iar eu, stând întins pe pat, am prins-o, peste chiloţii în care era îmbrăcată, din zona intimă, pentru a o face să mă lase în pace. Ea nu a reacţionat, iar eu i-am dat chiloţii la o parte şi am pipăit-o direct pe piele, în zona intimă.”

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pensionarul din Galaţi, la 2 ani de ani de închisoare cu suspendarea executării pentru coruperea sexuală a minorilor. Judecătorii i-au redus pedeapsa de 4 ani de închisoare cu executare aplicată iniţial de Tribunalul Galaţi. Bărbatul a fost obligat şi să-i achite fetei agresate daune morale de 10.000 de lei.

 

×
Subiecte în articol: Galați agresiune
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close