Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz sinistru la Mediaș. Un bărbat care a stat o săptămână cu cadavrul mamei în casă s-a sinucis la vederea polițiștilor

Caz sinistru la Mediaș. Un bărbat care a stat o săptămână cu cadavrul mamei în casă s-a sinucis la vederea polițiștilor

Un bărbat care a stat cu cadavrul mamei aproape o săptămână s-a sinucis când polițiștii i-au bătut la ușă, alertați de vecinii care au sesizat mirosul greu de suportat.

Caz sinistru la Mediaș. Un bărbat care a stat o săptămână cu cadavrul mamei în casă s-a sinucis la vederea polițiștilor
Sursa foto: Hepta
15 Mai 2020   •   17:10

Un vecin a sunat la 112 pentru a sesiza că nu și-a mai văzut vecina de câteva zile, iar din apartament se simțea un miros puternic. Bărbatul de 67 de ani care le-a răspuns polițiștilor, fiul victimei, le-a spus că femeia lipsește, este plecată de acasă.

Ulterior, s-a baricadat din nou în apartament și nu le-a mai răspuns oamenilor legii. Aceștia au refuzat să plece și au chemat întăriri de la ISU Mediaș. 

Când au pătruns în apartament, au sesizat că bărbatul era mort prin spânzurare, iar mama sa, în vârstă de 86 de ani, era și ea decedată.

Polițiștii criminaliști fac cercetări în acest caz și iau în calcul două ipoteze: fie femeia a murit din cauze naturale, iar fiul nu a sesizat autoritățile, fie a fost ucisă.

Caz sinistru la Mediaș. Un bărbat, care a stat o săptămână în casă cu cadavrul mamei, s-a sinucis la vederea polițiștilor

×
Subiecte în articol: Medias cadavru
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close