Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant în Buzău! Un elev de 17 ani, desfigurat de un coleg mai mare. Ar putea să-și piardă vederea

Caz șocant în Buzău! Un elev de 17 ani, desfigurat de un coleg mai mare. Ar putea să-și piardă vederea

Caz șocant în Buzău! Un elev de 17 ani, desfigurat de un coleg mai mare. Ar putea să-și piardă vederea
29 Noi 2017   •   23:30

Un elev de 17 ani din Buzău se află în situația dramatică de a rămâne fără un ochi, după ce a fost bătut crunt de un coleg cu un an mai mare.

Băiatul a fost dus de urgență la un spital din Capitală, unde medicii încearcă tot ce le stă în putință pentru a-i salva vederea. 

Totul a început în gara din Buzău, unde elevul de 18 ani i-a dat un pumn în ochi colegului său, acesta căzând la pământ cu fața plină de sânge.

Se pare că între cei doi ar fi apărut niște neînțelegeri mai vechi din cauza unei fete. 

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au venit polițiștii și o ambulanță. Victima a fost dusă la Spitalul Județean din Buzău, doctorii punându-se de acord să-l transfere la un spital din București. 

Medicii sunt destul de rezervați în ceea ce privesc șansele băiatului de a mau putea vedea cu un ochi. 

„Ochiul tânărulului este într-o stare foarte gravă. Cel mai probabil, se va pierde definitiv vederea la acel ochi. Va trebui operat în mai multe scopuri pentru a încerca să i se salveze ochiul morfologic”, a spus medicul oftalmolog Valeriu Cotea, potrivit Adevărul

Autoritățile încearcă să facă dreptate în acest caz, astfel că vinovatul a fost dus la audieri și s-a ales cu dosar penal pentru lovire. 
 

×
Subiecte în articol: elev Buzau spital ochi
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close