Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant în Buzău. Un militar și fiul său ar fi snopit în bătaie un tânăr de 29 de ani

Caz șocant în Buzău. Un militar și fiul său ar fi snopit în bătaie un tânăr de 29 de ani

Caz șocant în Buzău. Un militar și fiul său ar fi snopit în bătaie un tânăr de 29 de ani
02 Iul 2019   •   18:55

Un militar din județul Buzău și i tatăl său sunt acuzați că ar fi snopit în bătaie un bărbat de 29 de ani din cauza unor neînțelegeri mai vechi. Cazul a intrat în atenția polițiștilor, însă victima nu a depus până în momentul de față vreo plângere împotriva agresorilor. 

Scandalul a avut loc sâmbătă în satul Olari din comuna Calvini, județul Buzău. Din spusele rudelor, Marian Cîrstinoiu ar fi avut în urmă cu o săptămână o discuție aprinsă cu soția lui V.N, un localnici din Calvini. Disputa s-ar fi încheiat la Poliție, unde tânărul de 29 de ani ar fi fost amendat pentru că ar fi împins-o pe femeie pe motiv că aceasta i-ar fi tras o palmă, notează Reporterbuzoian. 

La două săptămâni, soțul și fiul femeii, care este militar, l-ar fi prins pe Marian în zona păstrăvăriei din satul Olari, unde l-ar fi snopit în bătaie. Potrivit rudelor, tânărul de 29 de ani a fost lovit cu pumnii și picioare și a fost dus cu o ambulanță la spital. 
 

×
Subiecte în articol: Buzau bătaie militar fiu barbat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close