Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant în Giurgiu! Bărbat arestat, după ce concubina sa a decedat

Caz șocant în Giurgiu! Bărbat arestat, după ce concubina sa a decedat

Caz șocant în Giurgiu! Bărbat arestat, după ce concubina sa a decedat
Sursa foto: foto: Pixabay.com
01 Sep 2019   •   11:08

 Un bărbat în vârstă de 58 de ani din municipiul Giurgiu a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte după ce concubina lui ar fi decedat în urma loviturilor aplicate de acesta. 

"Poliţişti din cadrul IPJ Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu efectuează cercetări faţă de un bărbat bănuit că i-a aplicat concubinei mai multe lovituri în urma cărora aceasta a decedat. Astfel, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat de 58 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, cea care îi era concubină, o femeie de 47 de ani, din comuna Malu, judeţul Giurgiu, a decedat la locuinţa lui din comuna Prundu, judeţul Giurgiu", se arată într-un comunicat de presă emis sâmbătă de IPJ Giurgiu. 

Sub coordonarea procurorului de caz, echipa constituită a efectuat cercetări şi a dispus autopsierea cadavrului, ocazie cu care au fost evidenţiate mai multe urme de violenţă. 

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus prin ordonanţă reţinerea bărbatului, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Astfel, sâmbătă, 31 august, persoana reţinută a fost prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă, bărbatul fiind apoi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Giurgiu. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: barbat Giurgiu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close