Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant în Iași! Minoră drogată cu etnobotanice şi violată într-un apartament

Caz șocant în Iași! Minoră drogată cu etnobotanice şi violată într-un apartament

Caz șocant în Iași! Minoră drogată cu etnobotanice şi violată într-un apartament
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Mai 2017   •   16:16

O minoră de 14 ani din Iași a fost abuzată sexual de un bărbat în vârstă de 32 de ani. Eleva a fost de acord să urce cu acesta în maşină, crezând că va ajunge la discotecă. Fata a fumat etnobotanice şi a băut alcool, iar după ce a ajuns aproape inconștientă a fost violată, potrivit adevarul.ro.

Potrivit informaţiilor din actul de acuzare întocmit de procurori, bărbatul i-ar fi propus fetei să întreţină raporturi sexuale cu el. Pentru că nu a vrut de bunăvoie, minora ar fi fost ame­ninţată, fiind apoi supusă şi la tot felul de perversiuni sexuale.

Abia spre dimineaţă mi­nora a început să îşi revină şi s-a întors acasă. Părinţii au văzut că era foarte confuză şi, într-un final, au reuşit să afle că se întâmplase ceva în neregulă cu fi­ica lor.

Oamenii legii au stabilit că minora fusese într-adevăr violată cu sălbăticie și l-au arestat pe bărbat. Specialiştii care au discutat cu ea au conclu­zionat că „minora prezintă o am­nezie parţială care reprezintă un mecanism de apărare“ împotriva experienţei traumatizante prin care a trecut.

×
Subiecte în articol: apartament etnobotanice violata eleva minora
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close