Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant în Iași. O femeie și-a înjunghiat soţul în burtă cu o coasă după o ceartă mai serioasă

Caz șocant în Iași. O femeie și-a înjunghiat soţul în burtă cu o coasă după o ceartă mai serioasă

Caz șocant în Iași. O femeie și-a înjunghiat soţul în burtă cu o coasă după o ceartă mai serioasă
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
21 Sep 2018   •   13:31

O femeie de 50 de ani din comuna Bivolari a fost trimisă în judecată pentru tentativă la omor fiind acuzată că şi-a agresat violent soţul, fiind pe punctul de a-l omorî. Valeria Chitic se află în prezent în arest preventiv, măsura preventivă fiind prelungită acum două zile, de către judecătorii de la Tribunal.

Ieşeanca ar fi comis agresiunea când se afla, alături de soţul ei, în curtea casei pe care cei doi o deţin în Bivolari. Ambii se aflau în stare de ebrietate, fiind unul din motivele pentru care între ei a izbucnit un conflict verbal, scrie adevarul.ro. 

„Inculpata Chitic Valeria, în vârstă de 50 de ani, i-a aplicat concubinului, în vârstă de 62 de ani, o loviotură cu o coasă în zona abdomenului, cauzându-i traumatism abdominal cu plagă înţe­pată tăiată transfixiantă gastric, mezocolon transvers şi primă ansă jejunală, cu hemoperitoneu şi şoc hemoragic, leziunile punându-i în primejdie viaţa persoanei vătă­mate“, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.



 

×
Subiecte în articol: Iași sot burta
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close