Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant în județul Vaslui. O adolescenta de 16 ani a fost violată de un tânăr cu un an mai mare

Caz șocant în județul Vaslui. O adolescenta de 16 ani a fost violată de un tânăr cu un an mai mare

Caz șocant în județul Vaslui. O adolescenta de 16 ani a fost violată de un tânăr cu un an mai mare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Mai 2019   •   11:02

Caz șocant în satul Untesti, comuna Bogdãnesti, acolo unde se pare că, a avut  loc un viol asupra unei minore de 16 ani. Din cele spuse de localnici, fata se întorcea spre casã, iar la un pod, fiind întuneric, dupã ora 22.00, ar fi fost atacatã si luatã cu forța de un tânăr de 17 ani, din aceeasi localitate. Politistii fac cercetãri, violatorul este încă liber, iar victima trãieste un adevãrat coșmar!

Dupã ce a fost agresatã sexual, fata s-ar fi dus direct acasã si a povestit pãrintilor ce-a pãtit, iar acestia au sunat imediat la 112.

„Am primit un apel la 112, la ora 0.53, în noaptea de 12/13 mai, un bãrbat sesizând cã fata sa de 16 ani a fost violatã de un tânãr de 17 ani. Politistii au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunii de viol, în care momentan se fac cercetãri”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui.

Fata de 16 ani, a fost dusã la spitalul din Bârlad, pentru efectuarea consultului medico legal. Presupusul violator are 17 ani si lucreazã la o societate din zona Sãlcioara, comuna Banca. Surse din satul Untesti ne-au precizat cã fapta s-ar fi petrecut dupã ce tânărul ar fi consumat alcool cu niste prieteni si când a plecat spre casã, s-a întâlnit cu victima sa pe un pod, iar atunci s-a produs tragicul eveniment.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close