Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz şocant într-un sat din Suceava. Un bărbat a turnat benzină pe tatăl său şi i-a dat foc

Caz şocant într-un sat din Suceava. Un bărbat a turnat benzină pe tatăl său şi i-a dat foc

Caz şocant într-un sat din Suceava. Un bărbat a turnat benzină pe tatăl său şi i-a dat foc
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    09 Mar 2018   •   14:22

Un sucevean a fost reţinut şi este cercetat penal, după ce a încercat să-şi omoare tatăl prin incendiere, a informat, vineri, Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Gheorghe Suciu este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, cu referire la tentativă la infracţiunea de omor, în cursul zilei de vineri fiind prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit procurorilor, pe 7 martie, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea suceveană, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor conflicte anterioare, inculpatul Gheorghe Suciu a exercitat acte de violenţă asupra victimei S.P., tatăl său, cu intenţia de a-i suprima viaţa.

Inculpatul a aruncat asupra tatălui său, în vârstă de 86 de ani, o cantitate de lichid puternic inflamabil, acţiune urmată de aprinderea acestuia.

Medicii legişti au constatat că victima a prezentat „şoc postcombustional instalat ca urmare a arsurilor prin flacără şi contact, de gradul II, III, IV, ce interesează capul, gâtul, toracele anterior şi posterior, abdomenul, regiunea lombară, membrele superioare, reprezentând aproximativ 60% suprafaţă corporală”.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close